Epx zsírégető


Tags: liquid l-carnitine, zsírégetők, dymatize Gyorsan ható koncentrátum, amely a zsírt hasznosítható energiává alakítja át! Az L-Carnitine egy aminosav, mely elősegíti a szálkásodást, az izomnövekedést, a zsírégetést, fokozza az energiát, és az izomzat teherbírását.

epx zsírégető

Jelentős szerepe van a diéta során, mert segít legyőzni az éhséget és a gyengeséget. Zsírégető Az L-Carnitine jelentős szerepet játszik az anyagcserében, mert gyorsítja a fogyást, a zsírszöveteket a mitokondriába szállítja, ahol azok energiaként égnek el.

zsírégető kiegészítő kombók fogyás úttörő nő

Energia és Teljesítmény Fokozó Klinikai kutatások bizonyítják, hogy az L-Carnitine javítja a sportteljesítményt és az erőnlétet. Mivel a zsírt használja fel energiaként, megóvja az izomzat glikogén kiürülését, így az epx zsírégető nem bomlik le. Ehhez társul még, hogy a tejsav nem halmozódik fel, így az izomzat epx zsírégető nagy mértékben növekszik, később fárad el.

epx zsírégető mahatma gandhi fogyás

B5 Vitamint is tartalmaz A hozzáadott B5 vitamin pantoténsav a szénhidrátok és a zsírsavak oxidációját segíti elő az energiatermeléshez, elősegíti a zsírsavak, koleszterin, szteroid hormonok és aminosavak szintézisét. Jótékony hatással van a stressz legyőzésére is.

OPTIMUM NUTRITION HYDRO WHEY - 1,6 kg

Fogyaszd akár szíverősítőnek, zsírégetéshez, vagy teljesítmény növeléshez, biztos lehetsz benne, hogy a Dymatize L-Carnitinnal a legkiválóbb minőségű LCarnitine-t fogyasztod. Fogyasztás előtt alaposan rázd fel.

karcsú test tökéletes

Vegyél be 1 evőkanálnyi folyékony l-carnitine-t naponta 2-szer.