Excalibur fogyás. Egy 7 éves kislány kihúzott egy Excalibur kinézetű kardot egy tóból – kalandfilmbe illő történet!


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

t3 zsírégető eredmények nhs fogyás ellenőrző

E Egy kisiskolás találta volna meg Artúr király rég elveszett kardját? Emlékeztek Artúr király legendájára?

a gerdhez kapcsolódó fogyás milyen gyakran enni a fogyás érdekében

Ennek egyik változata excalibur fogyás a kardot, amely a viselőjét királlyá teszi, excalibur fogyás Excaliburt a Tó Hölgye nyújtotta át az ifjú Artúrnak, ezzel jelezve, hogy ki a kiválasztott, akinek a brit trónon a helye. Később Artúr, amikor halálosan megsebesült, megpróbálta a kardját a tóba hajítani, de ezt a kardot nem lehet csak úgy eldobni.

excalibur fogyás

Végül egy kéz kinyúlt a tóból a kardért és elfogadta. Olvasd el ezt is!

Egyéb sportrovat

Kislány levélben kért II. Excalibur fogyás amikor gyerekkorunkban olvastuk ezt a történetet, akkor is felsóhajtottunk: milyen menő lenne, ha mindez egy lánnyal történt volna meg!

1 hét alatt elveszíti a has súlyát

Nos, az álmunk a napokban vált valóra, amikor is a 7 éves Matilda Jones éppen ugyanannak a tónak — a Dozmary Poolnak — a fenekén bukkant rá egy kardra, ahova a excalibur fogyás szerint az Excaliburt is vetették.

Mindez Cornwall megyében történt Dél-Angliában. Sebaj, szerintünk akkor is kell legyen valami jelentősége annak, hogy éppen Matildának került a kezébe a kard!

Nézegesd meg ezeket a fantasztikusan vicces fotókat is! De vajon mi az az afázia, és miért fontos, hogy te is tudd, hogy mi az?

excalibur fogyás