Fogyni szemüveg, Testösszetétel-mérés után.


Diétás receptek egész napra - Hogyan lehet fogyni hasból?

Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek. Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek. Bezárás MTI Tetszett fogyni szemüveg cikk?

fogyni szemüveg

A Tokiói Egyetem kutatói olyan eszközt fejlesztettek ki, amely a számítástechnika és eltorzított képek segítségével manipulálja viselőjét, és arra készteti, hogy kisebb vagy kevésbé vonzó ételadagokkal is megelégedjen. Japán fejlesztésű "diétaszemüveg" segítheti a fogyni vágyókat. Az egyik fejlesztés egy kamerával kiegészített szemüveg, amely használójának felnagyítva mutatja fogyni szemüveg kezében tartott kekszet úgy, hogy kezének képe a valóságnak megfelelő méretű marad.

sci mx zsírégető

A vizsgálatok során a résztvevők csaknem tíz százalékkal kevesebbet fogyasztottak, ha a keksz méretét a valóságosnál kétszer nagyobbnak fogyni szemüveg. Az önkéntes résztvevők ezzel szemben 15 százalékkal fogyni szemüveg ettek, ha a keksz egyharmaddal kisebbnek mutatkozott a valóságosnál.

fogyni szemüveg

Egy másik kutatás során a szakértők illatokat fogyni szemüveg vizuális trükköket alkalmaztak, hogy a kísérleti személyben azt a látszatot keltsék, csokis kekszet vagy eperízű süteményt fogyasztanak az egyszerű vajas keksz helyett.

Ennek a résztvevők csaknem 80 százaléka bedőlt.

fogyni szemüveg férfi karcsúsító ruha

A következőkben azt kutatják, milyen mértékben segíthetik a kifejlesztett szerkezetek a gyakorlatban a diétázókat. Facebook Ránk számíthatsz — mi is számítunk Rád!

maximalizálja a zsírégetőt hogyan lehet lefogyni 52 éves korban

Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk. Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.

fogyni szemüveg visszhangzás a fogyáshoz