Fogyás célmeghatározó


2. Hozd ki a célodat

Feladat fogyás célmeghatározó Kombinált kutatásuk összefüggést mutat a célok elérése és az öt elv jelenléte között. Alapvetően, ha követed ezeket a tippeket, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel állíthatsz be hatékony célokat és elérheti azokat. Tekintsük meg közelebbről a célok 5, kimondatlan elveit. Állítsa be a világos és tömör célokat A Locke és Latham által tárgyalt első elv a tisztaság volt.

Ez azt jelenti, hogy a célodnak nagyon jól meg kell határoznia, és nem lehet tisztázatlan vagy homályos. Képesnek kell lennie arra, hogy pontosan megismerje, milyen az életed, miután elérted fogyás célmeghatározó célodat, és mikor akarod, hogy ez megtörténjen.

Vélemények

A tisztázatlan célok a körbejárás receptje, az útblokkok ütése, és soha nem érik el azt, amit akarnak. Végtére is, hogy tudod, ha elérted a célt, ha fogyás célmeghatározó nem tudtad, hogy mi voltál utána? Gondolj bele a fogyás szempontjából.

fogyás célmeghatározó

Természetesen nem mindannyian? Majdnem olyan fontos, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy fogyás célmeghatározó Fogyás célmeghatározó által beállított fogyás célmeghatározó is kihívást jelent. Elegendőnek kell lennie, hogy tesztelje a karakteredet, és úgy érzi, hogy tényleg elértél valamit.

hogyan lehet égetni a zsírt a derékén

Visszatérve a fogyás példájához, őszintén jól érezné magát magadnak, ha elkötelezte magát, hogy 2 hónap alatt elveszítené mindössze 1 fontot? Lényegében semmit sem tehet az első 7 héten belül, aztán fogyás célmeghatározó a határidőt megelőző éjszaka, hogy elérje a jelet.

A céloknak valamivel érdemes harcolniuk kell. A Locke és a Latham kutatásai azt mutatják, hogy fogyás célmeghatározó kihívásokkal teli célok növelik a teljesítményt.

Az erőfeszítés szintje, amit beilleszt, közvetlenül cukor vs zsírégetés a cél nehézségéhez.

1. Állítsa be a világos és tömör célokat

Minél nehezebb a cél, annál erősebb erőfeszítést teszel annak eléréséhez, és annál jobb a megvalósítás érzése. Igazán és mélyen elkötelezi magát a céljai iránt Az emberek jobban teljesítenek, amikor törődnek azzal, amit csinálnak, és miért csinálják, egyszerű és egyszerű.

Próbáld meg gondolni a feladatok elvégzését a mindennapi munkában. Melyek a legnagyobb erőfeszítést teszik, és melyik félig szamár, csak azt kívánva, hogy vége?

Gyémántfejes mikrodermabrázió Ideális fogyókúra a számok tükrében: centiméterek kontra kilogrammok Tombol a nyár és a fogyókúra szezon, előkerülnek a régi, bevált trükkök és a legújabb őrültségek. Nyáron az idő még inkább sürget, azonnal bele kellene fogyás célmeghatározó a tavalyi halásznadrágba, fürdőruhában pedig nagyon nehéz elrejteni a narancsbőrt.

Ez az érzelmi elkötelezettség a céljai iránt, fogyás célmeghatározó megadja a motivációt, amire szüksége van ahhoz, hogy megvalósítsa őket. Ha a cél az, hogy lefogy, de nem érdekel vagy nem kell, akkor miért érzed magad motiváltnak, hogy ebbe a felesleges fontba dobj? A rövid válasz az, hogy nem. Ahhoz, hogy sikeres legyen, meg kell győződnie arról, hogy a kitűzött célok igazán akarnak, és teljes mértékben fogyás célmeghatározó fedélzeten maradhatnak.

Edwin Locke Őrült vagy, ha úgy gondolja, hogy csak egy évenkénti célt állíthat be, és végül felfedezheti, hogy képes fogyás célmeghatározó elérni a célját, miután fogyás célmeghatározó határidőt eljuttatta.

Idén sikerülhet: Fogyás profi coach segítségével

Visszajelzést kell készítenie annak érdekében, hogy biztosítson előrelépést a cél elérése érdekében, és hogy értékelje, mi működik és mi nem. Ismét térjünk vissza a fogyás példájához. Ha két hét elteltével sikerült elérnie 5 fontot - hoppá, talán kicsit meg kell csípnie a rutinját. Ily módon segít eljutni a jelzéshez, és motiváltan maradhat az út mentén.

könnyű otthon módon fogyni

Törölje le az összetett feladatokat egyszerűbb feladatokra Ha követte a második elvet, és természeténél fogva kihívást jelentett magának, valószínűleg számos összetett feladattal jár a megvalósításhoz. Ezek a feladatok meglehetősen ijesztőek és rendkívül elsöprőek lehetnek, különösen akkor, ha egy mérföldes magasságból indulnak.

  • A fogyókúrák sikertelenségének egyik fő oka A nem megfelelő célkitűzés miatt már sokan feladták a fogyókúrájukat.
  • Telepítés Ismerje meg Susan!
  • Bónuszodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!

Ezeket az ijesztő feladatokat szisztematikusan egyszerűbb, kevésbé bonyolult feladatokra kell bontani, amelyeket könnyebb megközelíteni és leküzdeni. Semmit, amit érdemes megtenni, soha nem lesz teljesen könnyű.

testroham a fogyás érdekében

Kétségtelenül egyszerű feladatok lesznek, amelyek megzavarják Önt, és tesztelik az akaratodat a folytatáshoz. Ez csak az ügy ténye, különösen akkor, ha valamit újszerű tanulni.

Vissza a blogra Vége az ünnepi időszaknak, a sok eszem-iszomnak, itt az újévi fogyókúra ideje! Hányszor kezdtél már újévi fogyókúrába? És hányszor volt sikeres az újévi fogyókúrád?

Vegyünk egy-egy dolgot. Húzza le az akadályokat és haladjon tovább. Összefoglalva A fogyás célmeghatározó alkalommal, amikor leül, hogy értékelje vagy fogyás célmeghatározó céljait, ne felejtse el elolvasni fogyás célmeghatározó cikk olvasásakor tanult elveket. Ezeknek az elveknek a használata biztosítja, hogy hatékony célokat állítson be, és jelentősen növeli az esélyeit ezek elérésére.

Mint a legtöbb dolog az életben, a célmeghatározás olyan gyakorlat, amelyet meg kell dolgozni.

Tartós fogyás a Tudatalatti segítségével - Helyes táplálkozás - Kitartás erősítése - Motiváció

Tartsa szem előtt az elveket, hajtsa végre azokat az élet terveiben, és tanúja legyen a nagyszerűségnek, amit elérni fog. Kiemelt fotóhitel: paul filitchkin a snapwiresnaps.

  • MediFat - A fogyókúrák sikertelenségének egyik fő oka
  • Pooping több jel fogyás