Fogyás irving


Christian Bale is ilyen, ráadásul ha új filmet forgat, akkor rövid idő alatt úgy változik meg, ahogy az adott film és szerep megkívánja.

fogyás irving femme zsírégető

Mutatunk néhány példát, hogy ez konkrétan mit jelentett az fogyás irving évek során. Hirdetés A gépész című es mozira Bale 30 kilót fogyott, hogy minél hitelesebben alakíthassa Trevor Reznik szerepét.

fogyás irving hol lefogy az első férfiak?

Képes volt napi egy almán és egy tonhalkonzerven tengődni, ráadásul láncdohányos is lett, hogy elnyomja valahogy magában azt, mennyi mindent kíván igazából. A színész még kilót akart fogyni a szerep kedvéért, de orvosi utasításra végül fogyás irving tette — a dokik biztosak voltak abban, hogy ha még rátenne egy lapáttal nagy fogyására, abba valószínűleg belehalna. A gépész forgatására készülve csaknem kiürültek szervezetének testzsír-tartalékai.

Leghíresebb átalakulásaival köszöntjük a ma 44 éves gyurma testű színészt. Kigyúrt Batmanből simán megy át csontsovány emberi roncsba, majd vissza, megint máskor hatalmas pocakot növeszt, ha a rendezőnek éppen arra van szüksége. Ennek érdekében pedig az egészségét se kíméli, egy kicsit pedig azért őrültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki kávén és almán éljen hónapokig. Edzőterem, hízókúra és koplalás itt mutatjuk Bale fogyás irving átváltozásait. A színészt a legtöbben az Amerikai pszichó kapcsán ismerték meg ben, a Bret Easton Ellis regényéből készülő filmben Patrick Bateman szerepében Bale majdnem teljes testét láthattuk meztelenül, izmosan, szálkásan.

Ezeket viszont rendesen újratöltötte a következő évben a mozikba kerülő Batman: Kezdődik! A fogyás irving, Christopher Nolan állítólag azért is akart vele együtt dolgozni, mert lenyűgözőnek találta Bale elhivatottságát fogyás irving kitartását, fogyás irving A gépész forgatásán tanúsított.

fogyás irving

A Batman: Kezdődik! És ki ne emlékezne a as Amerikai botrányra, amiben a színész Irving Rosenfeld szerepét kapta meg.