Fogyás newscomau. Gyorsan akart lefogyni, belehalt | hu


A sok hús rákot okoz? Avagy zsákutcában a nyugati táplálkozástudomány Ez a pár évvel ezelőtti elemzésem jó példája annak, miként terjedhetnek olyan félrevezető videók 'tudósok' közreműködésével, amelyek azt állítják a hús és a zsír okozza a cukorbetegséget és a rákot.

Nem csak ők állítják, hanem vegetáriánus tudósok is hajlamosakká válnak fogyás newscomau félreértelmezésére, ha azt tudják kihozni belőle, amiben hinni szeretnének. A Google adatkezelési elvei A tudós felelőssége nagy, különösen a táplálkozástudományban, ahol az embereket 50 éve az orruknál fogva vezetik a halálba. Olyan kérdésekben előállni hajmeresztő, félrevezető eredményekkel, amelyek alapvetően befolyásolhatják az emberek életkilátásait, főbenjáró bűn.

Amikor a közgondolkodás tele van mindenféle zavaros nézetekkel az "egészséges" táplálkozásról, s meg van fertőzve a vörös húsokkal, vagy általában az állati fehérjékkel szembeni gyanakvással, különösen zavaró egy gyenge lábakon álló tanulmányból messzemenő következtetéseket levonni. Aminek közhírré tételéről aztán a média az egész világon szorgosan dolgozik. Egy-két hete Morgan Levine és munkatársai tanulmányának eredményeit tálalja a média bombasztikus címekkel.

Ahogy az a boncolás során kiderült, a tehetséges 18 éves, brit rugbyjátékos nem agyhártyagyulladásban halt meg, ahogy rokonai először hitték, hanem egy netről rendelt, gyors fogyást ígérő szer miatt.

A ScienceDaily "A hús és a sajt fogyasztása olyan rossz lehet, mint a dohányzás". A news. A Science magazin hírportálja "Az alacsony fehérjefogyasztás fogyás newscomau az életét" címmel közölt összefoglalót. Ha holnap egy tanulmány azt mutatná fogyás newscomau, hogy a sportos életmód rövidebb élettel jár fogyás newscomau renyhe életmóddal szemben, gondolkodás nélkül azt is közhírré tennék.

A "vizsgálat" De miről is szól Levine és munkatársai vizsgálata? Kell-e aggódnunk a nagy fehérjefogyasztás miatt. Egyáltalán, mit értenek a szerzők "nagy fehérjefogyasztáson"? A tanulmány egy 18 éves "vizsgálat" adatait dolgozza fel, ha egyáltalán vizsgálatnak lehet nevezni fogyás newscomau, hogy 18 évvel korábban megkérdeztük valakitől, mit evett aznap, majd 18 év után megnézzük, mibe halt meg.

Röviden összefoglalva ez ugyanis a "vizsgálat" menete. A vizsgálat kezdetén a résztvevők kitöltöttek egy elhízhat fogyni, hogy becslésük szerin t általában mit esznek meg egy nap alatt. Majd 18 év után megnézték az egészségügyi adatbázisban, hányan és miben haltak meg közülük. Ezen a ponton én be is fejezhetném ezt az elemzést, és a tanulmány a szemétkosárban landolhatna.

Gondoljunk bele, ki az, aki 18 éven át ugyanolyan arányban fogyaszt fehérjét, szénhidrátot, zsírt, mint amit a vizsgálat kezdetekor sac per kábé összeírt magának, mint napi fogyasztás? Nyilván már az a szubjektív becslés sem volt pontos, amit összeírtak fogyás newscomau vizsgálat alanyai, de ezt kivetíteni 18 évre, teljes képtelenség. Közben az emberek ki tudja hányszor orvosi vizsgálatokon vettek részt, orvosi tanácsokat kaptak a magas koleszterinszintjük vagy magas vércukruk miatt, meghíztak, megbetegedtek, étrendi divatoknak kezdtek hódolni, s mindezek hatására a 18 év alatt akár többször is étrendet váltottak.

fogyás newscomau fogyás f45

A vizsgálat eredményeit ekkora bizonytalansági tényező miatt le sem lett volna szabad közölni egy szaklapban. Más hasonló vizsgálatokban legalább két évente megismételik az étrendi kérdőív felvételét, hogy lássák, maradtak-e vagy gyökeresen megváltoztak-e a vizsgálati személy táplálkozási szokásai.

leghatékonyabb fogyó ital

De nézzük a részleteket! Hogyan okoz a fehérjefogyasztás cukorbetegséget? A szerzők a mintájukat év közöttiekre és 65 év felettiekre osztották, vagyis a vizsgálat indulásakor minimum 50 éves volt mindenki, de ettől fölfele fogyás newscomau korosztály képviselve volt.

Eredményük szerint a közepes vagy nagy fehérjefogyasztók közt kiugróan magas volt a diabétesz halálozás.

sat izabgol fogyás

Hogy ez mit is fed, nem részletezik, pedig hát diabéteszben nem szoktak meghalni, maximum a diabétesz szövődményeiben, de ebbe most nem kötnék bele. Azon viszont eléggé elcsodálkozhatunk, hogy a magasabb fehérjefogyasztás miként fokozhatja a diabétesz kockázatot, hiszen a rövidtávú, jól kontrollált vizsgálatok szerint, ha csökkentjük a bevitt szénhidrát mennyiséget és növeljük a fehérje arányt ilyen a lowcarb vagy a paleoakkor nem hogy cukorbeteg lesz az ember, de még a már kialakult 2-és típusú 1 éves fogyás is elmúlik.

A szerzők is érezték, hogy valami itt nagyon sántít, ezért megnézték, hogy a vizsgálat indulásakor cukorbetegségben még fogyás newscomau szenvedőknél, hogyan fogyás newscomau a "diabétesz halálozás".

Elkábítva, bilincsben: teljesen másként zajlott a barlangban rekedt thaiföldi gyerekek mentése

Azt a rob kardashian fogyás eredményt kapták, hogy az induláskor cukorbetegségben nem fogyás newscomau, de sok fehérjét fogyasztóknak szoros!! Ezen a ponton a szerzőknek be kellett volna látni, hogy a vizsgálati adatbázis teljesen megbízhatatlan, és legjobb volna kidobni. Csak hát, ha már annyit dolgoztak vele, és megálmodtak egy szép nagy cikket, na meg publikációs kényszer is van a kutatóhelyeken, hát nem mondtak le a további munkálkodásról.

Pedig ez az eredmény olyan, mintha egy csillagásznak az adataiból az jött volna ki, hogy a Föld lapos tányér fogyás newscomau. Egy csillagász ekkor bizonyára elbizonytalanodott volna, hogy vajon helyesek-e a kiindulási adatai. De Levine és munkatársai annyira hittek adataikban, hogy a képtelen részeredmény sem hozta őket zavarba.

Azért igazából ők is tudták, hogy ha igaz lenne, ami kijött nekik,minimum Nobel-dij várományosok volnának, mert miközben fogyás newscomau más állításukat buzgón igyekeztek alátámasztani szakirodalmi hivatkozásokkal, ehhez a meredek megállapításukhoz egy hivatkozást sem sikerült találniuk.

De íme Laura képei, évtizedekkel ezelőtt és ma! 51 éves. 51!

Ha soha senki nem állított még ilyet, az vagy egetverő ostobaság, vagy a világhír felé tett első lépés. Sajnos itt az előbbiről van szó.

fogyás newscomau

Ez a biológiai mechanizmussal alá nem támasztott, s más kutatások által nem igazolt eredmény megkérdőjelezi a vizsgálat egészét. A szerzők bevallják, hogy ezeket az elképesztő arányokat arra alapozták, hogy a több mint fogyás newscomau vizsgálati személyből mindössze en haltak meg diabétesszel kapcsolatos halálban, de ebből en a "sok fehérjét" fogyasztó csoportban, 1 ember pedig az "alacsony fehérje" fogyasztású csoportban. A szerzőket egyáltalán nem zavarja, hogy biológiailag megalapozatlan dolgot állítanak egy teljesen bizonytalan adatokból dolgozó vizsgálatban, s inkább fogyás newscomau a minden alapot fogyás newscomau állításuknak,mintsem hogy a képtelen összefüggés alapján belátnák, hogy a vizsgálat összes adata teljesen elhibázott.

Miért is? A, Mert egy egynapos szubjektív étrendi minta alapján nem lehet következtetni arra, hogyan táplálkoztak az alanyok a további 18 évben B, Ebből következően teljesen bizonytalan a vizsgálati személyek besorolása alacsony, közepes és magas fehérjefogyasztású csoportokba, hiszen valójában nem tudjuk, hogyan profil fogyás franchise newscomau C, A vizsgálati minta méretéhez képest elenyésző mennyiségű "diabétesz halálozás" történt D, Fogyás newscomau ismert az a biológiai mechanizmus, amely magyarázná, hogyan okozna a magasabb fehérjefogyasztás cukorbetegséget, miközben ennek ellentétére, azaz arra, hogy a megnövekedett fehérjefogyasztás csökkenti a diabétesz kockázatot- rengeteg elméleti és gyakorlati bizonyítékunk van E, a kapott eredmény kétségbe vonja a vizsgálati személyek fogyás newscomau sorolásának hitelességét Még meghökkentőbb, hogy egy lektorált szaklapban a lektorok erre nem figyeltek fel, és nem dobták vissza a cikket.

fogyás newscomau fogyás nehéz fenntartani

fogyás newscomau Az egész alapjaiban kérdőjelezi meg mind a szerzők, mind a lektori mechanizmus megbízhatóságát. Ha ilyen fals következtetésre jutottak a kiindulási adataikból, miért higgyük el fogyás newscomau további következtetéseket? Hiszen azok ugyanebből a téves -alacsony, közepes, magas fehérje fogyasztású- csoportba sorolásból indul ki.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg Mi az az IGF-1? Az IGF-1 egy fontos növekedési hormon, aminek tartósan magas szintjét kapcsolatban találták a rákos megbetegedésekkel, ugyanis a kialakult rákos daganatok az IGF-1 hatására gyorsabban növekednek. Ez azonban csak a szabad nem kötött IGFre áll.

Természetesen az IGF-1 normál szintjére szükség van, hiszen a sejtek megújulásához, az izmok tömegének szinten tartásához, stb. Mióta ismeretes, hogy a túl magas IGF-1 szint fokozza a rákkockázatot, szorgosan kutatják, mi növeli meg az IGF-1 ill. A korrekt eljárás az étrendek összehasonlítása volna, форекс торговля с помощью роботов mindenki fogyás newscomau a tápanyagot vizsgálja, ami neki gyanús.

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Ebből azonban csak az jön ki, hogy minden fokozza az IGF-1 szintet, de az nem derül ki, melyik felelős a már kockázatosan magas szintért. Mert normálisan szükség van az IGFre, csak a túlzottan magas szint veszélyes. Tekintve, hogy a nyugati étrend elterjedésével és "bedurvulásával", azaz a finomított szénhidrátok egyre növekvő arányával jár együtt a rák terjedése, önmagában kétes értékű vállalkozás a fehérjéket hibáztatni a rák terjedéséért.

Nézzük, mit találtak a szerzők A szerzők a két korcsoportot vizsgálva azt állapították meg, hogy az éveseknél a magas fehérjefogyasztás fokozza a rákos halálozás kockázatát, míg a 65 évnél idősebbeknél ilyen hatás nem mutatkozott, sőt, csökkent a halálozási kockázat. A közepes mennyiségű fehérjét fogyasztóknak háromszor volt nagyobb a rákkockázata.

Fogyás newscomau, erre varrjunk gombot!

Mit hogyan?

Lehet azzal érvelni, hogy időskorban csökken fogyás newscomau IGF-1, ezért a fehérje hatására növekvő IGF-1 szintje nem magas lesz, hanem optimális. Kicsit homályos magyarázat ez, mert aki öreg is, kevés fehérjét is fogyaszt, annak lehet sok más baja ettől, de neki lesz a legalacsonyabb az IGF-1 szintje, ergo neki kéne a legkevésbé rákosnak lennie.

De van itt más gond is. Egyrészt továbbra is ott lebeg a vizsgálat felett a "sok fehérje fogyás newscomau okoz" képtelen állítás, ami kétségessé teszi a vizsgálati személyek csoportba sorolását.

Továbbá, ha valakinek adott életkorban egy egynapos táplálékfogyasztásra vonatkozó kérdőívet felvesznek, miért kézenfekvőbb azt a következő 18 évre kiterjeszteni, miért ne volna ugyanígy logikus a megelőző 18 évre is kiterjeszteni.

Nem elég sovány az 55 kilós lány az ausztrál Topmodell műsornak

De ha ez így van, akkor azok, akik 65 évesen kerültek a vizsgálatban, és sok fehérjét fogyasztottak, azok a megelőző 18 évben is fogyás newscomau fehérjét fogyasztottak, vajon ők miért nem lettek rákosan a vizsgálat során. Tudjuk, hogy a rák elég lassan alakul fogyás newscomau, nem jó érv, hogy ők már meghaltak rákban. Ők a vizsgálat megkezdése előtt voltak 50 és 65 év közöttiek, tehát rájuk ugyanúgy vonatkoznia kéne az év közöttieken nyert eredménynek.

Hogyan fogytam le 25 kilót egyszerűen/40 felett

A vizsgálatba kerüléssel senki nem változtatta meg fogyás newscomau táplálkozását, csupán beszámolt arról, egy napon át mit evett. Mesterkélt dolog úgy tenni, mintha az emberekre csak onnantól hatna a táplálkozásuk, amikortól bekerültek a vizsgálatba.

Eltörte a steward lábát egy agresszív utas

De, ha most úgy teszünk, mintha elhinnénk a "kutatás" eredményeit, vajon a fehérjék fogyás newscomau veszélyesek? A kutatások valóban azt mutatják, hogy fogyás newscomau IGF-1 szint összefügg a fehérjefogyasztással is.

fogyás newscomau

Holmes és munkatársai ben megvizsgálták, mi mennyire emeli az IGF-1 szintet, és azt találták, hogy: a,az IGF-1 szint arányosan nő a kalóriabevitel mennyiségével.

A nyugati ember jellemzően túlfogyaszt, ezért is hízik el. A paleósok viszont tejet és tejterméket nem fogyasztanak, leszámítva az alkalmankénti kis sajtot már csak ezért is legyen az alkalmankénti és kis mennyiség! A paleo egyik alaptétele, hogy a tej többek fogyás newscomau a növekedést serkentő fogyás newscomau miatt veszélyes, nagy inzulin és IGF-1 választ vált fogyás newscomau. De vajon a tejfogyasztáson túl a többi állati fehérje felelős lehet-e a rák terjedéséért?

72 éves nagyi elárulja elképesztő alakjának két titkát

Mert ha igen, természetesen fogyás newscomau az a kérdés, hogy nem veszélyes-e a paleo? Kétségtelen, hogy a paleósok kicsit több húst is fogyaszthatnak, bár ez nem előírás, leszámítva egy-két szélsőséges nézeteket hirdető amatőrt, akik szerint a paleó a húsevéssel azonos. Félreértések a paleóban című írásomat. A válasz egyfelől az, hogy a rák a természeti népeknél szinte ismeretlen, miközben elég sok nép komoly mennyiségű állati eledelt fogyaszt. Továbbá az általam képviselt tudományos paleó szerint a rák a