Fogyás Wisconsin


ne lefogy mém fáradtság vagy kiég

Nyomtatás Az egérkísérletek alatt a rágcsálók a testsúlyuk 40 százalékát adták le az eszköz segítségével, írja a GyártásTrend. Fogyás Wisconsin Wisconsin-Madison Egyetem mérnökei létrehoztak egy egy centiméternél is keskenyebb, minimálisan invazív eszközt, amellyel különösebb erőfeszítés nélkül is radikális mértékű fogyást lehet elérni. Az implantátum a gyomor mozdulatait követve enyhe elektromos impulzusokat generál, hogy aztán ezeket az agyat és a gyomrot összekötő fogyás Wisconsin küldje.

fogyás Wisconsin hogyan lehet lefogyni január 29.

A fogyás Wisconsin jelek már pár falat után azt jelzik az agynak, hogy a felhasználó tele van. Laboratóriumban a kísérleti egerek fogyás Wisconsin testsúlyuk 40 százalékát tudták leadni a találmánnyal.

fogyás Wisconsin fogyás podcast legjobb

Forrás: University of Wisconsin-Madison Ez a technológia hatékony alternatívája lehet a gyomorbypass műtéteknek, amelyek permanensen szűkítik a gyomor élelmiszer-befogadó kapacitását. Az új eszköz hatásai könnyedén visszafordíthatók. Amikor a tudósok a készülékeket eltávolították az egerek szervezetéből, a rágcsálók 12 hét után visszatértek a beavatkozást megelőző táplálkozási szokásaikhoz, és visszahíztak.

8 font havonta fogyás képtelen fogyni menopauza esetén