Netbank belépés

Kedvező lakáshitelek

  • Kedvező lakáshitelek
    Lakást venne? Fáradjon be bármelyik kirendeltségünkre, hogy segíthessünk álmai megvalósításában!

Fogyasztóvédelmi Központ

ATM kereső

Betűméret változtatása:

Önkormányzati számlavezetés

A Takarékszövetkezet vállalja önkormányzatok részére a teljes körű bankszámlavezetési szolgáltatás nyújtását, beleértve a költségvetési főszámla mellett az alszámlák és igény szerint elkülönített számlák kezelését.

icon Számlavezetési hirdetmény

 

A számlavezetéssel kapcsolatos igények dinamikusabb, rugalmasabb kiszolgálása érdekében Electra ügyfélterminálokat biztosítunk. A polgármesteri hivatalban és az intézményekhez telepített terminál révén közvetlen kapcsolat alakul ki takarékszövetkezetünk számlavezető rendszerével, egyszerűbbé téve a pénzforgalom lebonyolítását, legyen szó bankon belüli, vagy bankon kívüli átutalásokról, betétlekötésekről.

Az ügyfélterminál segítségével további előnyök is elérhetők az önkormányzat részére:

- elektronikus úton juthatnak hozzá a számlákkal kapcsolatos valós idejű információkhoz (számlaegyenlegek, hitelkeret összege, lekötött betétek összege, átutalási megbízások státusza),

- a bankügyintézéssel kapcsolatos papírmunka csökken

A kiskincstári rendszerünk az Önkormányzat rendelkezéseinek megfelelően a nap végén – vagy egyéb, az önkormányzat által megadott gyakorisággal – az egyes bankszámlák, elkülönített számlák egyenlegeit (vagy a megadott minimális egyenleg feletti szabad összeget) átvezeti a költségvetési főszámlára. Mindez lehetővé teszi a szabad pénzeszközök lehető leggazdaságosabb felhasználását, támogatja a likviditás menedzselését, továbbá megkönnyíti a jogszabályi előírások betartását. 

 

Biztonságban mindenhol

Ismerje meg jogait!

Fogyasztóvédelem

Biztonság