Netbank belépés

Kedvező lakáshitelek

  • Kedvező lakáshitelek
    Lakást venne? Fáradjon be bármelyik kirendeltségünkre, hogy segíthessünk álmai megvalósításában!

Fogyasztóvédelmi Központ

ATM kereső

Betűméret változtatása:

Bemutatkozó...

1957 óta működő, ma is 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő pénzintézet. Az ügyfeleink belénk vetett bizalmából táplálkozó folyamatos fejlődés útját járva alakult ki a Takarékszövetkezet mai formája, a XXI. századi banküzem, amely a MEGTAKARÍTÁSI, BEFEKTETÉSI, HITELÜGYINTÉZÉSI és SZÁMLAVEZETÉSI szolgáltatások széles körével áll az Ön szolgálatára. Büszkén jelentjük ki, hogy ezen fejlődés mellett is sikerült megőriznünk egyik legfőbb erényünket, az emberközeliséget.

 

Beledi központtal működő pénzintézetünk 10 kirendeltségen (Beled, Mihályi, Veszkény, Kapuvár, Győr (2 fiók), Sopron, Keszthely, Szombathely, Celldömölk) és 1 betétgyűjtő pénztárban (Babót), valamint a NetB@nk rendszeren keresztül áll ügyfelei szolgálatára.

Jelenlegi fiókhálózatunkkal egyedüli bankként vagyunk jelen a kisebb településeken, ugyanakkor városainkban versenyre keltünk a kereskedelmi bankokkal.

Napjainkra ügyfeleinket már nem csak megyei, hanem régiós szinten tudjuk fogadni és ellátni banki tanácsadással, valamint teljes körű univerzális pénzügyi szolgáltatásokkal. Mindezt úgy tudtuk elérni, hogy infrastruktúránk és munkatársaink mellett termékpalettánkat, szolgáltatásainkat is megállás nélkül fejlesztettük, bővítettük, mindig igyekeztünk lépést tartani az igények és a bankszektorbeli lehetőségek előre haladásával. Így ma már a hitelezés terén a hagyományos lakáscélú, szabad felhasználású és vállalkozói hitelek mellett elérhető Nálunk a hitelkártya, a Széchenyi kártya, a Gazdakártya, valamint az MFB Hitelprogramok.

Természetesen megtakarító ügyfeleinkről sem feledkezünk meg. Az ő lehetőségeik többek között a devizabetéttel, állampapírokkal, részvényekkel, Takarékbanki kötvényekkel bővültek az elmúlt években.

A Takarékszövetkezetünknél számlát vezető ügyfeleink (számuk meghaladja az 5000-et) a méltán népszerű elektronikus csatornákon a nap 24 órájában elérhetik pénzintézetünket, és intézheti bankügyeiket.

Ügyfeleink igényeinek maradéktalan kiszolgálása érdekében együttműködünk többek között a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.-vel, az FHB Bank Zrt.-vel, az NBA alkusz Kft-vel (a legtöbb biztosító ajánlata elérhető), a Fundamenta Lakáskassza Zrt.-vel, a KA-VOSZ-szal, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvánnyal, és az AVHA Szolgáltató és Tanácsadó Kft.-vel.

BIZZA RÁNK BANKÜGYEINEK INTÉZÉSÉT, ÉS MI helyi kötődéseinknek, és helybeni döntéshozatali képességünknek köszönhetően gyorsan, és az egyedi igényeket a lehetőségekhez képest maximálisan figyelembe véve CSELEKSZÜNK!

A TakarékBank és a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete többszörösen garantált betéteket, modern pénzügyi szolgáltatásokat és közvetlen személyes kiszolgálást garantál.A Szövetkezeti Hitelintézeti Integrációval 121 hazai szövetkezeti hitelintézet- takarékszövetkezet, hitelszövetkezet, kisebb bank- együttműködése az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében az ország közel 1700 pontján elérhető. Az együttműködés megújításának fő célja, hogy a takarékok ügyfelei az ország bármely pontján korszerű pénzügyi szolgáltatásokhoz jussanak és biztonságban legyenek megtakarításaik.

Biztonságban mindenhol

Ismerje meg jogait!

Fogyasztóvédelem

Biztonság