Karcsú kép, karcsú acsák - Aeshnidae


biztonságos fogyókúra

Mindig felejthetetlen képeket készíthet a 20,1 megapixeles CCD-érzékelővel, a NIKKOR 5x optikai zoomos objektív segítségével pedig, amely a Dynamic Fine Karcsú kép funkcióval¹ 10x-re bővíthető, gyönyörű közeli felvételeket készíthet a családtagokról és a barátokról. Élvezze a speciális hatásokat fényképezés közben, vagy bontakoztassa ki kreativitását a gyors effektusok segítségével, amelyekkel még a fényképezőgépen tökéletesítheti a fotókat.

karcsú kép

Az automatikus program választó kiválasztja a legmegfelelőbb motívumprogram módot a karcsú kép optimalizálásához, a panorámasegédlet lenyűgöző felvételeket készít utazás közben, továbbá egyetlen gombnyomással készíthet HD-videókat, miközben az Elmosódáscsökkentésnek köszönhetően a karcsú kép tiszták és élesek lesznek. A készülék könnyen használható, így Ön mindig készen áll majd a különleges pillanatok megörökítésére.

Közelebb hozza az eseményeket és segít megörökíteni az emlékezetes karcsú kép.

karcsú kép a testzsír veszteség előnyei

A fényképezőgép 16 motívumprogrammal rendelkezik például sport, vízpart vagy háziállat-portréamelyek megfelelhetnek a felvételi körülményeknek. Minden program mód az adott helyzetben elérhető legjobb expozícióhoz igazítja a fényképezőgép beállításait, így még nehéz körülmények között is tiszta fotókat készíthet. Próbálja ki a 6 gyors effektus egyikét, és alakítsa át a képeit.

fogyni fog a középső rész körül

Karcsú kép a Halszemoptika, a Miniatűr hatás, karcsú kép képéből egy miniatűr jelenetet varázsolhat, vagy a Festmény hatás, amellyel képeit műalkotássá változtathatja. HD-videofelvétel p Rögzítse könnyedén a családi ünnepségek és az emlékezetes karcsú kép minden örömét zökkenőmentes HD-videókon, a külön videofelvétel gomb karcsú kép megnyomásával.

Hosszú akkumulátor üzemidő Minden pillanatban készen állhat az éppen zajló események rögzítésére, mivel egy teljesen feltöltött akkumulátorral körülbelül fényképet vagy egy karcsú kép videofelvételt készíthet.

karcsú kép fogyás peru

Intelligens portré mód Az Intelligens portré rendszer automatikus funkciói segítségével egyszerűen készíthet tökéletes portrékat. A Mosolyidőzítő akkor készíti el a felvételt, amikor az alany mosolyog, míg a Pislogásmentesítés karcsú kép figyelmezteti, ha az alany éppen pislogott fényképezés közben, így azonnal újra fotózhat anélkül, hogy meg kellene várni, hogy megnézhesse a felvételt.

Tudjon meg többet: www.

usana fogyás

Műszaki adatok.