Karcsúsító felsőtest. 5in1 elektromos alakformáló készlet / karcsúsító és erősítő EMS Training


Kiss Kriszta A tavaszi gardróbfrissítés idején általában kíméletlen képet kapunk arról, hogy hová és mennyi felesleg rakódott ránk a hosszú tél folyamán.

i 57 fogyás

Sokan szembesülünk ilyenkor deréktáji párnácskákkal. Ha ismerős ez karcsúsító felsőtest jelenet, akkor valószínűleg te is találkoztál már kisebb vagy nagyobb formában a deréktáji úszógumikkal.

Ha a külső, oldalsó hasizmok renyhék, könnyebben alakulnak ki puha, párnás felületek a csípő és a derékvonal között, gyakran úgy, hogy karcsúsító felsőtest változik meg jelentősen a testforma, csak ez a terület lesz vaskosabb a szokásosnál.

karcsúsító felsőtest moszat segít a fogyásban

Amennyiben még idejében kapjuk el a folyamatot, szálkásítással, izomfejlesztéssel edzhetjük a felpuhult derékívet, ám, ha két-három kilónál nagyobb karcsúsító felsőtest súlygyarapodásról van szó, elsősorban karcsúsító felsőtest feladatokat érdemes végezni, majd a fokozatos súlycsökkenést meg lehet támogatni erősítő, alakformáló gyakorlatokkal.

A deréktáji felület feszesítése különösen fontos, hiszen ez alapozza meg a tartós karcsúságot. A vékony derékvonal elérésében karcsúsító felsőtest az egészséges táplálkozásnak is kiemelt szerepe van, gyakorlatilag a helyes étkezés az alap, amire építkezhetünk.

fogyás johannesburg ezetimibe fogyás

Az alábbi, tízperces edzés a külső, oldalsó hasizmokat célozza meg, melyek, karcsúsító felsőtest feszesek, összefogják a derékvonalat, és szép ívet adnak neki. Persze a zsírégetéshez több kell, mint napi tízpercnyi izommunka, így érdemes más jellegű kardió gyakorlatokkal karcsúsító felsőtest futással, kerékpározással, úszással vagy aerob mozgásfajtákkal — kombinálni a videóban látott tornafeladatokat, legalább heti két napra felosztva.

Gyakran jelentkező deréktáji gerincfájdalom esetén először érdemes orvos véleményét kikérni a személyre szabott, biztonságosan végezhető edzésformákról.

nagyon jó zsírégető

Kiemelt kép: Getty Images.