Karcsúsító maszk


karcsúsító maszk

Sarah Beauty Coffeine Body Mask- Koffeines karcsúsító maszk maszk Egységár darab : 1 Ft Kérdés felvetése a termékről Ez karcsúsító maszk lehúzható alginát testmaszk, amelyet karcsúsító kezelésehez karcsúsító maszk.

Egyszerű, és gyors, zuhanyozást nem igényel. A guarana az Amazonas területéről származik, és természetes koffeint tartalmaz.

hogyan fogyott le?

A koffein guarana és a jód laminaria arról ismertek, hogy aktiválják a lipid biokatalízist. A laminariát ásványi anyag, és organikus jód tartalma miatt karcsúsító és revitalizáló kezelésekre használjuk.

vaughn kastély fogyás

Az organikus jódnak és ásványi sóknak köszönhető hatása segít a salakanyagok eltávolításában. Az azonnali és tartós hideg hatás javítja a vénás keringést és enyhíti a láb fájdalmát.

asda lefogy hogyan lehet eltávolítani a zsírdaganatet

Tiszítító hatás: A mezei zsurlókivonat a tengeri nyomelemekkel együtt elősegíti a helyi vérkeringést és a salakanyagok kiválasztását. Fogyasztó hatás: koffein és jód.

Arcmaszkok a Douglas kínálatában: előre a szépségért!

Használat: Keverési arányok: gramm por és ml víz. Azonnal vigye fel a pasztát a testre.

karcsúsító maszk

A felhordást követően a maszk karcsúsító maszk, 8. Hagyja fenn a maszkot legalább 15 percig, hogy ez idő alatt kifejthesse a hatását. Egy darabban lehúzva távolítsa el.

20 fogyási tipp 6 héten belül 10 testzsírt veszít

A tasak tartalma akár több kezelésre is elegendő, bőrtípustól és a kezelendő bőrfelület nagyságától függően.