Karcsúsító rövidnadrág, Neked ajánljuk még


A mikrokapszuláknak köszönhetően a nadrág nagyon gazdag a természetes hatóanyagokban, mint pl.

fogyni 55 év hogyan bj a Reba- tól fogyni?

Ezek a hatóanyagok akár mosás után is megtartják tulajdonságaikat, és a Revolution Slim anyag kiváló izzadáselvezető, szellőző tulajdonságokkal rendelkezik. A női inSPORTline Revolution Slim karcsúsító rövidnadrág hosszított derékrésszel nem gátol a mozgásban és megőrzi a formáját még a sokadik karcsúsító rövidnadrág után is. Ez karcsúsító rövidnadrág anyag kellemes tapintású, puha.

multi vékony emagrece

Az inSPORTline Revolution Slim karcsúsító rövidnadrág rövidnadrág hosszított derékrésszel anti-cellulitisz hatással bír, csökkenti a zsírszöveteket, javítja a vérkeringést és javítja a bőr felületét. A Revolution Slim anyagból készült termékek ideálisak széleskörű sporttevékenységekhez, mint pl.

A mikrokapszuláknak köszönhetően a nadrág nagyon gazdag a természetes hatóanyagokban, mint pl. Ezek a hatóanyagok akár mosás után is megtartják tulajdonságaikat, és a Revolution Slim anyag kiváló izzadáselvezető, szellőző tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az anyag kellemes tapintású, puha.

A karcsú testalkat elérésére nem kell megváltoztatni életstílusát, elég ha az inSPORTline Revolution Slim karcsúsító rövidnadrágot hordja. Karcsúsító rövidnadrág adatok - Karcsúsító rövidnadrág inSPORTline Revolution Slim - hosszított derékrésszel: rendkívül funkcionális és egyedi karcsúsító nadrág izomtömeg támogatása edzés alatt és után pontos szabásvonal, mely követi a karcsúsító rövidnadrág test vonalát minőségi hatóanyagokat tartalmaz.

karcsúsító rövidnadrág nők világában lefogy