Lauren fogyás


MOTIVÁCIÓ? ÉLETMÓDVÁLTÁS? FOGYÁS? • Kérdezz-felelek ✨

Úgy éreztem, az erőfeszítéseim semmit sem érnek, és talán kellemesebb időtöltés lenne cipőket vásárolni a testvéremmel. A jó hír: tetszett nekik az ötlet, és azt mondták, megvan a tökéletes edzőjük számomra. A rossz hír: csak 5 hetünk volt a fotózásig, melynek során elég sok utazás lauren fogyás várt rám.

nem veszíthet le 40- nél szeretem a fogyás

Lauren mégis lelkesen várta az első találkozást új edzőjével, Michelle Lovitte-tel, akitől megtanulta a pulzuskontrollált edzés alapjaira. Ennek lényege, hogy mindenképpen a zsírégető zónájában mozogjon a sportolni, illetve fogyni vágyó.

lauren fogyás karcsúsító banner

A sztár 90 perces edzéseken vett részt, melyek kétszer olyan hosszúak voltak, mint az eddigi mozgásra szánt ideje. Majd hozzátette: többnyire futópadon futott, vagy a gyorsgyaloglást választotta, esetleg 10 km-t túrázott. Az egyik fő nehézséget az jelentette Lauren fogyás számára, hogy az edzés második hetében New Yorkba utazott, a harmadik és negyedik héten pedig Minnesotába, illetve Washingtonba, ahol már egyedül kellett boldogulnia új edzéstervével.

vmax fogyás

Az időjárás lauren fogyás, párás és esős volt, a színésznő azonban kitartóan edzett: egyre többet futott, így az lauren fogyás elégetett kalóriák száma is emelkedett, ám ezzel együtt úgy érezte, fel van puffadva. Edzője azt lauren fogyás neki, hogy igyon több vizet, mert biztosan ki van száradva, ám Lauren nem szereti az íztelen, szagtalan szomjoltót.

Az elveszített nedvességet viszont muszáj volt pótolnia, ezért kipróbálta az ízesített ásványvizeket, melyeket nagyon megszeretett.

Különösen nyár előtt könnyű bedőlni a néhány nap, hét alatt jelentős súlyvesztéssel kecsegtető fogyókúráknak. Nem is hinnénk, de a fogyókúra-őrületnek komoly múltja van.

Amikor pedig az ötödik héten visszatért Los Angelesbe, már nemcsak ő, hanem edzője is elégedetten szemlélte az eredményt. Fotó: Profimedia.