Ncis fogyás


Schobert Ncis fogyás most tényleg csúnyán elpáholták Portfolio Cikk mentése Megosztás Egyértelműen az RTL Klub dominálta az elmúlt hetet az országos kereskedelmi televíziócsatornák versenyében, a ncis fogyás hat este 8 százalékpont körüli különbséggel verte meg riválisát a évesek körében mért közönségarány tekintetében, egyedül vasárnap este szültetett döntetlen eredmény.

a legtöbb súlyt elveszítheti hónapban

Az egész heti átlagos közönségarányok között így 6. A TV2 elmúlt ncis fogyás komoly energiákkal promotált reality showja, a Nagy Fogyás döntője ugyanakkor egy ősrégi amerikai vígjátékkal szemben ncis fogyás tudott a csatorna átlagát meghaladó nézettséget elérni.

fogyás lansdale pa fogyás hsv 2

Norbit tehát nemcsak Béres Alexandra, de még a Beverly Hills-i nindzsa is lenyomta Jelentős különbséggel indult a hét a két csatorna nézőkért folytatott küzdelmében, a TV2 rögtön hétfő este 8 ncis fogyás hátrányt szedett össze a hirdetők számára kiemelt fontosságú éves korosztályban mért közönségarányt tekintve. Kedden este a TV2 húzóműsorának szánt, és a kísérő promociót, bulvárhír-offenzíva alapján kiemelten kezelt Nagy Fogyás döntőjét láthatták a nézők, ncis fogyás aki odakapcsolt.

tizenhat jihyo fogyás

A műsor a évesek körében csupán A hirdetői ncis fogyás az RTL Klubon futó, frissnek nem nevezhető Beverly Hills-i nindzsa is zsebre tette a "fitneszguruk" háborúját, igaz, a vígjáték a teljes ncis fogyás körében csupán fogyni bjj ezres átlagos nézőszámot ért el.

A múlt héten viszonylag gyengén sikerült a TV2 korábban tapasztalt szerdai feltámadása, a két csatorna közötti különbsége 8 százalékpont körül maradt. A TV2 szerdai húzóműsorai ugyan magasabb közönségarányt értek el, mint az Ncis fogyás Klubon futó Ncis fogyás helyszínelők és ncis fogyás Lost, de sem a Doktor House, sem a Liptai Claudia Show nem tudott akkora előnyt összeszedni, ami az egész este átlagában ellensúlyozhatta volna a Legyen Ön is milliomos!

ncis fogyás egészséges fogyás az első héten

A csütörtök már szinte hagyományosan az RTL Klub saját gyártású műsorainak terepe, nem volt ez másként a múlt héten sem. A Gálvölgyi-show és a Kész átverés 36, illetve 33 százalékos évesek körében mért közönségarányával szemben csupán a Fejjel a bajnak című amerikai vígjáték 20 ncis fogyás SHR-je állt a hirdetői korosztályban.

Napló extra

A Legyen Ön is milliomos! Az RTL Klub péntek este érte el a heti csúcsát, már ami a évesek körében mért közönségarányt illeti, így a TV2 számára nem sok lehetőség kínálkozott, hogy beérje riválisát.

ncis fogyás 20 egyszerű módszer a fogyáshoz

A nézők ncis fogyás ncis fogyás előbbi műsorát preferálták, így az említett korosztályban az este folyamán egyetlen félórát tudott a TV2 elhozni, míg az RTL Klub esti műsorát kitevő futó Árral szemben Szombat este az RTL Klub a kováspuskával és csatabárddal felszerelkezett Mel Gibsonnal, no meg egy teljes gyarmati milíciával rontott riválisára, a TV2 pedig ncis fogyás csekkekkel és hamis útlevelekkel próbált hárítani.

Az összecsapásból az RTL Klubon vetített Hazafi került ki győztesen, az amerikai függetlenségi háborúról szóló fim Vasárnap a hét egészéhez képest éles fordulat állt be a két csatorna versenyében, a TV2 ugyanis hibahatáron belülre közelítette meg vetélytársát, hiába előzte meg a Tökös csaj hajszálnyival a TV2-n vetített James Bond - Halj meg máskor című ncis fogyás, a többi idősávban annyira kiegyenlítetten alakultak az eredmények, hogy az RTL Klubnak le kellett mondania a hét hetedik győzelméről a hirdetői korosztályban.

Ez a cikk folytatódik.

ncis fogyás fogyás nem mém