Philadelphia zsírégetés

Mivel Norbi imádja a töltött gombákat, így neki ezek a gombák sültek ma a sütőben. Roppant egyszerű.

Amire szükségünk Philadelphia zsírégetés gramm csiperke gomba, krémsajt én Philadelphia-t használtamkb, 1,5 csomag bacon szalonna. Elkészítés: A gombákat alaposan megtisztítjuk, leszárítuk. Száruktól gyors, határozott mozdulattal megszabadulunk, ha makacskodik, akkor egy Philadelphia zsírégetés kés segígtségét hívjuk.

Ezután kiskanál én Philadelphia zsírégetés lányok egyik kis műanyag, keskeny kanalát használtam erre a célra segítségével megtöltjük a gombákat, majd egy tálcán sorakoztatjuk őket a zubbony felvételéig. Amikor megvagyunk az összes gomba megtöltésével, félbevágjuk a bacon szalonnákat, és bebugyoláljuk a félbevágott darabokkal a gombákat.

Majd a sütőnk grill rácsára sorakoztatjuk őket, mivel sokan vannak, elég szűkösen, de zsírégetés következtében vékonyabbak lesznek.
Azt a végén csak hagytam megdermedni a sütőpapíron és Philadelphia zsírégetés mozdulattal összefogtam és ment is a kukába.

A Philadelphia zsírégetés pediglen laza kézmozdulattal letöröltem. Illik hozzá a salátaköret, burgonyapüré, párolt rizs, hasábburgonya. Én is loptam egy-két gombafejet.

Melegen piszok finom.