Testzsírégető mód


testzsírégető mód

Áru helye: Budapest VII. Mozogj napi 10 percet a friss levegőn  ez tényleg nem sokés használd ezt a többfunkciós masszírozó és testzsírégetőt.

testzsírégető mód

A mozgás és a friss levegő gyorsítja az anyagcserét és új energiával töltik fel szervezeted, a masszírozó két fokozatos programja eltűnteti a zsírpárnákat, kisimítja, és rugalmassá teszi bőröd, optimálisan formálja minden testrészed. Gyengébb fokozat: feloszlatja a narancsbőrt alkotó zsírgöböket, gyorsítja a bőr anyagcseréjét és elősegíti a zsírszövetek kiürítését a szervezetből.

hogyan lehet lefogyni szerelmes

Serkenti a bőrt átszövő hajszálerek vérkeringését, használata a szervezet természetes bőrmegújító folyamatainak felgyorsítását eredményezi, és bőröd rugalmasságát adja vissza. Erősebb fokozat: a radikális, testzsírégető mód beágyazódott zsírcsomók fellazításához fogyás mérőszalag az izmok ellazítására is alkalmas, az intenzív masszírozás fokozza az anyagcserét, és ezzel stimulálja a zsírégető enzimek működését, ami elengedhetetlenül fontos a zsírgöböcskék eltüntetéséhez.

A vibrációs kezelés jótékony hatással van a testzsírégető mód, így segít a fogyás-hízás, vagyis testzsírégető mód jojo-effektus elkerülésében.

Testzsírégető mód masszírozó percenként fordulattal forog, így rövid idő alatt garantált pozitív hatást érhetsz el.

testzsírégető mód euthyrox a zsírégetés érdekében

A masszázs jó közérzetet biztosít.