Zsírégető cellulit, Body Form Speedfitness


zsírégető cellulit

Az alakformáló Cellulit masszázst erőteljes masszázs mozdulatokkal és a végén köpöly rásegítéssel végzem. Célja — megfelelő cellulitra ható olaj segítségével — a bőr alatti kötőszövet zsírsejtjeinek összeroppantása. Gyorsítja az anyagcserét és a salakanyagok kiürülését.

zsírégető cellulit fogyás phuket

A masszázs után speciális zsírégető géllel és testtekercselő fóliával fejezem be a problémás részek hatékony kezelését. Az eredményes kezeléshez minimum alkalom szükséges, illetve az étkezés átállítása és zsírégető cellulit megfelelő mennyiségű folyadék szénsavmentes víz, gyógytea fogyasztása.

A cellulit kezelések célja a nyirok, illetve a vér keringésének és az anyagcserének a fokozása annak érdekében, hogy megszűnjön zsírégető cellulit folyadékpangás és meginduljon a salakanyag elszállítása.

zsírégető cellulit

Zsírégető cellulit Cellulit masszázs egy olyan masszázstechnika, melynek segítségével hatékonyan zsírégető cellulit a szervezetben felgyülemlett káros méreganyagokat. Amellett, hogy aktivizálja a vér és nyirokkeringést, természetes módon karcsúsít, átformálja a testkontúrt, illetve segít eltüntetni a narancsbőrt is. Szeretettel várok minden vendéget masszázs kezeléseimre!

zsírégető cellulit