Zsírégető ultraranl


Vélemények Kavitációs alakformáló testkezelés Az ultrahangos kavitáció a korszerű szépítészeti eljárások egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.

ex lax alkalmazásával a fogyáshoz

A kavitációs zsírbontás egy teljesen fájdalommentes alakformáló beavatkozás. Lady Stella CaviComplex Slim Contour Zsírbontó ultrahang gél ml kavitációs és ultrahangos zsírégető ultraranl kezelésekhez ginkgo biloba kivonattal Ginkgo biloba aktív összetevőivel dúsított gél, mely hatékonyan továbbítja az ultrahang hullámokat a gélben levő hatóanyagokkal együtt, hogy azok mélyen a szövetek belsejében fejtsék ki hatásukat.

zsírégető ultraranl biztonságos fogyás mértéke az elhízottaknál

A géllel történő zsírbontó kavitációs vagy ultrahangos kezelés tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövetektől, feszesíti a kötőszövetet, kezeli a cellulitot, formálja az alakot. A ginkgo bilobában található zsírégető ultraranl hatása miatt a gél biztosítja a bőr és az zsírégető ultraranl jó vérellátását, fokozza az anyagcserétami a bomlástermékek szervezetből való távozását segíti.

Forever Slim ultrahang gél

Nem tapad, nyugtató, ápoló és nedvességmegtartó hatású, nem irritál. Professzionális használatra!

karcsúsító anyagcserét jobbak a zsírégetéshez

Használati tanács: a bőrradírral zsírégető ultraranl bőrfelületre vigyen fel bőséges mennyiségben ultrahang zsírégető ultraranl, majd mozgassa körkörösen a kozmetikai gép kezelőfejét a kezelt területen, folyamatosan kontaktust tartva a bőrrel. A kezelés során a kontaktgél folyamatos utánpótlása szükséges.

zsírégető ultraranl jobb, ha lefogy, miel? tt hasi lehajlik