Fogyás zapper, Gyakori megbetegedések


Erről nem fogyás zapper Zapper Az elektromos áram felfedezése óta sokan próbálkoztak annak diagnosztikai és terápiás alkalmazásával: a fájdalomterápiában már hosszú ideje alkalmazzák. Újra és újra vizsgálják az áram hatását mind a kórokozókra különböző erősségben, frekvenciákon és moduláltságbanmind az emberi test különböző működéseire.

Zapper-kezelés: gyors és fájdalommentes megoldás a szervezetet terhelő kórokozók ellen

Rife és Dr. Hulda R.

FOGYÁS - a 10 legfontosabb tipp

Clark — csak hogy néhányat említsünk a sok közül — már jelentős fogyás zapper mutatott fel ezen a területen, és egy sor kiváló eredményt ért el. Hulda Clark bioelektronikai vizsgálatok segítségével kiderítette, hogy minden létformának és szerves anyagnak egy meghatározott sávszélességű frekvenciája van.

fogyás zapper a legjobb kiegészítés a fogyás felgyorsításához

Minden szervezet egy adott sávszélességű és -magasságú fogyás zapper bocsát ki. Minél fejlettebb életformát vizsgálunk, annál nagyobb annak előállított sajátfrekvenciája, és annál nagyobb az a sávszélesség, amelyben rezgéseket sugároz.

fogyás zapper fogyás folyamat célja

Egy további felfedezés az volt, hogy a mikroorganizmusok elektromos áramot valószínűleg nem vezetnek fogyás zapper sajátfrekvencián, ha azokat a frekvencia középértékével bombázzák — mindezt egy néhány voltos váltóáram használata mellett.

Összehasonlításképpen végeztek néhány kísérletet kisebb élőlényeken is, mint pl.

Végső zapper paraziták, proba: Tapasztalat a Super Ravo Zapper készülékke

Megfigyelhető volt, hogy ezek vagy elpusztultak, vagy bénultan mozogtak, a kezelés hatása pedig tartós maradt! A következő logikai lépés szerint meg kellett nézni, hogy mindez milyen hatással van az emberi szervezetre.

fogyás zapper

Így született meg a frekvenciagenerátor. Az eredmények lenyűgözők voltak. Nemcsak olyan rezonanciajelenségeket lehetett hallani az elektronika segítségével, amelyek adott vírusok, baktériumok, gombák vagy élősködők jelenlétét bizonyították, hanem egy adott frekvencia meghatározott ciklusokban történő bevitelével lehetőség nyílt ezen organizmusok olyan elektromos kezelésére is, amellyel az emberi testet nem károsították.

zsírégető cwiczenia

Egy ilyen művelet után amegcélzott kórokozók jelenléte már nem volt mérhető. Így egy teljesen új és jövőbe mutató kezelési mód alakult ki a frekvenciagenerátor felhasználásával. Egy olyan legyengült emberi szervezet, amelynek immunrendszere már képtelen volt maga legyőzni a baktériumokat, gombákat vagy élősködőket, megtisztíthatóvá vált a frekvenciagenerátor segítségével.

  1. Kipróbált, speciális éhezés nélküli fogyókúra program.
  2. Impulzusgenerátor - Kezedben az egészséged! - Végső zapper paraziták
  3. Fogyás szalonnával - Biorezonancia és fogyás
  4. Zapper frekvencia kezelés, Zapper ajánlások paraziták
  5. Zapper a paraziták mellékhatásaihoz, 3 alkalmas Zapper biorezonanciás kezelés ajándékokkal! - Kupon

Ezen úttörő felismerések alapján sok bioenergetikai terapeuta nekifogott a bakteriális, parazitikus, gombás és vírusos fogyás zapper betegségek vizsgálatához fogyás zapper az élősködők fogyás zapper meghatározásához, valamint az fogyás zapper alapuló kezelések kidolgozásához.

Clark asszony érdeme volt annak megállapítása, hogy sok súlyos krónikus betegség különböző parazitikus terhelésekkel függ össze.

Gyakoriságú zapper paraziták

Az élősködők mérge sok olyan anyagot tartalmaz, amelyek különböző idegen fehérjékből és savakból állnak. Így az egész szervezet állandó harcban áll ezekkel az anyagokkal. Ezt már több száz vizsgálat igazolta.

fogyás zapper zsírégető hatások az egészségre

A betegségnek nem kell feltétlenül súlyosnak fogyás zapper. Némely élősködő vagy annak fejlődési stádiuma — amelyeket a technika korlátozottsága miatt csak igen nehezen lehet felismerni -megelégszik azzal, hogy betegséget okozó folyamatokat indít be vagy tart fenn. Egy további fontos felfedezés az volt, hogy a frekvenciagenerátor által kibocsátott szokványos szinuszhullám helyett fogyás zapper kb.

Zapper ajánlások paraziták

Ez a négyszöghullám olyan fogyás zapper, amelynél -az akkumulátorhoz hasonlóan — a pozitív feszültség nullára zuhan, nem úgy, ahogyan a hálózati feszültség esetében, ahol a szinuszhullám pozitívról negatívra változik. Ez fogyás zapper univerzálisan alkalmazott terápia sok élősködővel, baktériummal és vírussal szemben. Úgy tűnik, hogy az áram átmenetileg általános csillapító, illetve gyengítő hatást fejt ki minden idegen organizmusra úgy, hogy a szervezet immunrendszere később ezekkel a betolakodókkal már el tud bánni.

Ennek még nincs meg a pontos magyarázata. A természetben nincs ilyen négyszöghullám.

F-SCAN technológia

E tapasztalat hatására született meg az egyszerű biofrekvencia-generátor — szakmai körökben Zapper ® néven. A Zapper® egy univerzális segédeszközzé vált még krónikus megbetegedések esetén is. Átlagon felüli hatékonyságú, ahogyan azt már több tízezer pozitív kórlefolyás bizonyítja. A Zapper ® használata nem helyettesíti az alapos kezelést és a terápiás tervet súlyosabb betegségek vagy életveszélyes állapotok esetén!

Zapper agyi paraziták. Legolvasottabb

Tapasztalatok szerint az élősködők túlnyomó többségénél szükség fogyás zapper további kúrák vagy más orvosi intézkedések alkalmazására, mert csak így lehet ezeket örökre kiűzni a szervezetből. A Zapper® rendszeres alkalmazásával sok tünet fogyás zapper panaszmentesség érhető el, különösen akkor, fogyás zapper más módszerek eddig nem segítettek. Ha az áram minden organizmust elpusztít, akkor miért kell azt egynél többször alkalmazni?

reform fogyás

fogyás zapper A válasz egyszerű: az áram mindig a legrövidebb utat ill. Ez azt jelenti, hogy ha idegen organizmusok telepednek meg bennünk, azok közül csak azok pusztulnak el, amelyeket az áram elér. Emiatt rendszeres napi használat szükséges hosszabb időn keresztül.