Wls fogyás, Súlycsökkentő sebészet A PCOS számára


Kövessen minket a Facebookon is!

wls fogyás

Kiskorától voltak súlyproblémái annak a nőnek, aki harmincéves kora előtt már közel másfél mázsát nyomott. A Seattle-ben élő Jessica Valoy végül fontos döntést hozott: kés alá fekszik, és gyomorműtéttel csökkenti le drasztikusan testtömegét.

Jessica jó 53 kilótól szabadult meg az átszámítva 27,8 millió montana ember lefogy beavatkozásnak köszönhetően, ennek ellenére nem elégedett.

wls fogyás lefogy 8 hét vagy annál kevesebb

Sőt: úgy érzi, jelenleg sokkal jobban gyűlöli azt, amit lát a wls fogyás, mint korábban. A műtét - és a wls fogyás súlyvesztés - ugyanis hatalmas bőrlebenyeket hagyott a testén, amik miatt jelenleg még wls fogyás, a négy fal közt is bizonytalanul érzi magát.

Jelenleg nem látom, mikor lesz ennek az egésznek vége. Jessica kilósan balra és fél mázsával könnyebben © GoFundMe Miután Jessica jelenleg jobban gyűlöli a testét, mint kilósan, szeretne újra kés alá feküdni: az újabb beavatkozás ismét komoly összegeket emésztene fel - az asszony számításai szerint jó 20 millió forintnak megfelelő összegbe kerülne a plasztikai műtét, amivel a felesleges bőrtől megszabadítanák.

wls fogyás fogyni egy hét tippeket

Mint elmondta a Mirrornak, Jessica gyermekkorától kezdve küzdött a kilókkal. Gyomorműtétje előtt már olyan súlyos volt a helyzet, hogy munkából hazafelé menet rendszeresen kötött ki gyorséttermekben, ahol jól belakmározott, hogy hazaérve újra ehessen - egy alkalommal pedig egy wls fogyás is beszorult.

wls fogyás

Azaz nyugodtan kijelenthetjük, bárhogy is érez jelenleg a hátramaradt bőrfelesleg miatt, a műtét szükséges volt. Valoy egyébként augusztus óta netes adománygyűjtésbe kezdett, hátha így közelebb jut álmához - azonban eddig még elég visszafogottan támogatták plasztikai beavatkozását.

astralean fogyás fogyás tiffin